O nás - tým veterinální kliniky MVDr. Martiny Načeradské

veterinární lékařky

Specialista na poruchy chování psů a koček, výborná internistka a chirurg. Zaměřuje se zejména na stomatologii a cytologii. Vede tým první „Cat friendly clinic“ v ČR. Miluje kočky, čokoládu a tanec.
Věnuje se hlavně chirurgii a nejdůležitější pro ni je, aby se kočka v ordinaci cítila spokojeně a byla co nejméně stresovaná.
Zaujíma sa predovšetkým o internú medicínu psov a kočiek, ale postupne nachádza zálubu aj v cytológii a onkológii. Je pre ňu dôležité, aby sa majitelia aj pacienti cítili u nás komfortne.
Vystudovala veterinární lékařství v Brně a momentálně se věnuje zejména interní medicíně a stomatologii psů a koček. Volný čas ráda tráví v přírodě, sportováním a péčí o rodinného kocoura Zrzka.

veterinární sestry

Ve volném čase se stará o své čtyřnohé mazlíčky. Ráda sleduje filmy, čte, peče a učí se cizí jazyky. V budoucnu by se ráda dále vzdělávala v oboru a cestovala.
Ve volném čase pečuje o své čtyřnohé miláčky. Má doma malou zoo, tři činčily, králíka, dva kocoury a tři axolotly mexické.

t. č. na mateřské dovolené

Ve svém volném čase se věnuje vaření, procházkám v přírodě a svým zvířátkům. Dále se věnuje etologii zvířat a nově Hersenwerku pro psy.
V rámci veterinární praxe se věnuje prakticky výhradně malým zvířatům (psi, kočky, drobní savci), zejména medicíně koček. Má tři děti a kočku plemene korat